2015 Bayan Giyim Modelleri

2015 Bayan Giyim Modelleri. İlk potansiyel müşteriler Ben çok pahalı olduğumu hissettim; Ben çok ucuza benim güzel el yapımı giysi satan ediyorum neden diğer kumaş  fiyatları tüm beklenti ve ne piyasa ayı istekli olduğu hakkında. Bir akıllı işadamı bir atmaca gibi onun maliyetleri izlemek, ancak maliyete göre fiyat asla.

2015 Bayan Giyim Modası. Bunun yerine nakit alıcı gözünde bunun için takas ve satıcının gözünde aynı nakit daha az değerli olmaktan çok daha yüksek değer olduğu kendi ürün konumlandırmak için çalışacaksın. Her iki taraf memnun kalan mükemmel bir ticaret.

2015 Bayan Giyim Modası. Bu anlamak ve size giyim fiyatlarındaki bu farklılığı görmek nedenini anlayacaksınız. Yüksek ucuz kumaş giyim fiyat  yüksek giyim kalitesi eşit değildir. Pahalı giysiler, yüksek giyim kalite anlamına gelmez. Bu, bir markanın itibarına, onunla kumaş çeşitleri ilişkili aşınma ve prestij makul bir düzeyde bekleyebilirsiniz bilmenin güvenliği için ödüyoruz giysi tasarımcısı özellikle doğrudur. Erkek giyiminde Fiyat değişimi faktörlerin geniş bir yelpazede bağlıdır. Bunlardan beşi şunlardır:bayan giyim modelleri HER TÜRLÜ - STOK - PARTİ - KUMAŞ - İPLİK - GİYİM - ALINIR  0536 336 43 43 -    Spot Kumaş Almak Bizim İşimiz

2015 Bayan Giyim Modası. Ben tartışıyor olacağız erkek giyiminde bir ilk fiyat faktörü giysinin model uyacak şekilde tasarlanmıştır kaç adam var. Giyim erkek çok sayıda uyacak şekilde yapılırsa bu daha genel bir kitleye hedef olarak, genellikle düşük fiyatlı olacak.

Bir sportif ya da ince vücut tipine kumaş uygun olarak yapılmış eğer daha iyi bir uyum ve onları uygun stilleri için bir prim bir ödeme için istekli olduğunu daha küçük bir kitleye hedef ama daha yüksek fiyatlı olacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın