Kumaş Alan Kumaş Parçaları Alanlar

İnterlok parçaları alan,polar parçaları alan,kot parçaları alanlar,süprem parçaları alanlar,jarse parçaları alan,ikiiplik parçaları alan,üçiplik parçaları alanlar,ribana parçaları alanlar,likralı kumaş parçaları alanlar,
İnterlok parçaları alan,polar parçaları alan,kot parçaları alanlar,süprem parçaları alanlar,jarse parçaları alan,ikiiplik parçaları alan,üçiplik parçaları alanlar,ribana parçaları alanlar,likralı kumaş parçaları alanlar,

Kumaş Alan Kumaş Parçaları Alanlar.

Giysiler için kumaş çeşitleri. Dikiş için kumaşlar nelerdir

İğne kadınlarının çoğu, “bu” ve “bunu” dikmek istedikleri, ancak bu kumaşın istenen şeyi dikmek için uygun olup olmadığını bilmedikleri, kesiklerle dolu bir gardıroba sahiptir. Ya da ne dikmek istediklerini bilmiyorlar, ama basitçe deseni beğendikleri için satın almışlardı. Ben buna terzilik için mantıksız bir yaklaşım diyorum. Gerçek şu ki, benim de beğendiğim kumaşı hemen alma arzusu vardı, çünkü üzerine ilginç bir baskı veya rengi beğendim ve o anda ondan ne tür kıyafetler dikeceğimi hiç düşünmedim.

Genellikle amaçlanan şey için hiç uygun olmadığı ortaya çıktı ya da böyle bir kumaşla çalışma deneyimim yoktu. Bugün size yeni başlayan bir terzi için bu tür hatalardan nasıl kaçınılacağını anlatacağım. Öyleyse temel bilgilerle başlayalım – kumaşlar nedir?

PARTİ KUMAŞ ALINIR.

Giyim kumaş,Giysilik kumaşlar,yazlık giysi kumaşı,yazlık giysilik kumaş,kışlık giysilik kumaş,giysilik kumaş çeşitleri,giysilik kumaş modası,moda giysilik kumaş,

Özelliklerine göre parti kumaşlar basit ve karmaşık olarak ayrılır. Size temel kumaşlardan bir örnek vereceğim ve dikiş yaparken sorun ve zorluk yaşamamanız için kumaşın hangi özelliklere sahip olması gerektiğini veya tam tersini söyleyeceğim. Acemi terzilere her zaman basitten karmaşığa gitmelerini, dikiş için basit modeller seçmelerini tavsiye ederim, aksi takdirde tüm yaratma arzunuzu kaybedebilirsiniz. Aynı prensip kumaşlar için de geçerlidir – dikmesi kolay ve yeni başlayanlar için ideal olan bir grup kumaş vardır.

Dikmesi kolay kumaşlar

1.  Kumaş kilo fiyatları. En hafif ve en ucuz pamuklu kumaş. Çevre dostudur, alerjiye neden olmaz, bu nedenle bebekler için, uyumak için ve evde kıyafetler – gömlekler, pijamalar, bornozların yanı sıra yatak çarşafları, masa örtüleri, peçeteler dikilir.

denim kumaş fiyatı,kumaş kilo fiyatları,kot kumaş fiyatı,denim kumaş satanlar,parça kot kumaş alan,denim parça kumaş alan,kumaş kilo fiyatı

2. Spot Gabardin. Yüksek aşınma direnci ve su itici özelliklerinden dolayı, bu kumaşı mobilya örtülerini, yatak örtülerini, perdeleri dikerken kullanmanızı tavsiye ederim ve bazı sanatçılar bunu resimler için bir tuval olarak kullanır. Onunla çalışmak kolaydır, gabardin kırışmaz, bu nedenle etekler, yağmurluklar, pantolonlar en iyi ondan yapılır. Ancak günlük kullanım için gabardinden dar giysiler dikilmesini tavsiye etmem. Parti gabardin kumaş alanlar. Bu malzemenin çoğu sentetiklerden oluşuyor, yani hava sirkülasyonu zayıf olacak, bu tür giysilerle terleyeceksiniz ve kendinizi rahatsız hissedeceksiniz. Bugün bazı kumaş salonlarında yünden yapılmış veya tamamen pamuktan oluşan gabardin görünse de, satın almadan önce bileşimi dikkatlice inceleyin.

Krep kumaş kim satıyor,krep kumaş nereden alabilirim,krep kumaş nereden alırım,krep kumaş nerede satılıyor,krep kumaş satan yerler,ucuz krep kumaş,krep kumaş kim alır,krep kumaş kimler alıyor,krep kumaş nereye satabilirim,krep kumaş kime satabilirim,kumaş satılacak yerler,

3. Jakarlı kumaş alan. Oldukça pahalı ve sofistike bir kumaş alan ve hepsi de özel bir iplik örgüsünün yarattığı rahatlığı nedeniyle. Ön yüzüne bakarsanız, çizimin nasıl sadece kumaşa uygulandığını değil, üzerine kabartma veya işlemeli olduğunu görebilirsiniz. Spot Jakarlı giysilerin ek bir dekorasyona ihtiyacı yoktur, kumaşın kendisi zarif bir görünüm verir. Şeklini iyi koruduğu için bu kumaştan elbiseler, paltolar, pantolonlar dikebilirsiniz. Ayrıca, jakar iç mekanda güzel görünüyor, ondan mobilya için döşeme dikebilir veya perdelere koyabilirsiniz. Kompozisyon pamuk, ipek, harmanlanmış, sentetik olabilir. Yeni başlayan bir terzi için, dikiş için pamuktan veya sentetikten yapılmış bir jakar almak en iyisidir.

4. Parlaklık veya parlaklık içermeyen mat yüzeyli saten  – tekrar tekrar yıkamadan sonra özelliklerini kaybetmeyen yoğun, dayanıklı, güzel bir kumaş, kullanımı keyifli ve dayanıklıdır. Yatak takımları, perdeler, yatak örtüleri, giysiler ondan dikilir.

STOK KUMAŞ ALINIR. KUMAŞ KİLO FİYATLARI

Elbise ve bluz krep. Elbette birçok kişi, Sovyet döneminde krep yapılmış bir elbise giymenin nasıl şık kabul edildiğini hatırlıyor. Bu tür bir kumaş henüz kadın giyimindeki çekiciliğini kaybetmedi. Bugün toplu satışlarda saten kumaş alan ipek ve sentetiklere ön krep bulabilirsiniz. Acemi bir terzi için, çalışmak için en iddiasız olduğu için dikiş için son krep türünü kullanmanızı tavsiye ederim. Krep, pürüzlü bir yüzeye sahiptir, çünkü elbise krepinden yapılmış bu şeyler dokulu görünmektedir, süet ile karşılaştırırdım ama daha hafif bir versiyonda.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın