2015 Erkek Gömlek Trendleri

Bugün 2015 yılında erkekler için moda olacak ne bakmak. Daha doğrusu – ne gömlek moda olacak.

6Yeni sezonda en popüler biri haline geldi. Gömlek markası  siyah ve beyaz versiyonu pop art patladı mikro-desen ve motivasyonları yeni koleksiyonunu sundu – en çekici yenilikler arasında. Grev pamuklu denim tarzı yapılmış gömlek sunan marka. Onlar günün herhangi bir saatinde bir ceket altında takılabilir. Bu modeller çok yönlü ve keten ve pamuk geniş bir yelpazede sunulmaktadır. Bir yaka tarzı ile Keten gömlek  yepyeni kardeşler yaz için yarattı gelen fantezi ve denim tarzında Çok taze yazdırır. , Pembe ve yeşil onun tonları dikkat çekiyor, çünkü bu marka, özellikle gençler tarafından takdir edilmektedir. Bazı markalar r ilham edildi. Örneğin, tropikal bir ruh hali içinde gömleğini yarattı – o ebegümeci ve palmiye ağaçları çiçeklerle süsleyerek.

Kısacası, ilkbahar-yaz 2015 için gömlek, parlak renkler ve desenlerle, canlılığı dolu olacak. Bize ve kot gömlek dön. Peki, o zaman klasik bir klasik olacak. Klasik gömlek herhangi bir mağaza bulunabilir ve sadece. Gömlek terzilik için stüdyoda sipariş edilebilir. Bedeninizi ve baş harfleri göre. Klasikler gibi markaları değişmez …

Aslında, bütün ağ. Ne ilginç kılan? tek bir yerde sen, kot, ayakkabı, ceket, sadece formalarını almak, ama aynı zamanda uygun gerçeği. Mağaza Büyük bedenlere uzmanlaşmıştır.

4Kolları Düğmeler:

Bazı gömlek diğeri daha üzerinde, tek bir düğme vardır. Kıvrımlar bir çift manşet varsa, bunlar kapalı kol düğmeleri veya ipek düğüm olabilir. Konfor ve estetik, çok kişisel olan bir tek düğme, elbette, o hızla giymek ve rahat.

Eğer bir daha resmi gömlek arıyorsanız, iki cepli erkek gömlek düşünmüyoruz bunu bir daha resmi ve şık bir görünüm verir.

Sonra, terzi bir gömlek sipariş mağaza satın almak istemiyorsanız markalar gömlek uzmanlaşmak için, onlar, herhangi bir mağaza büyük bir yelpazesi var ve bunların her biri, elbette, desen ve renkler gömlek çok daha büyük bir çeşitlilik vardır.

? Bir gömlek giymek nasıl kollu gömlek ceketinin kolları daha uzun yarım santim olmalı

o zarif değil:. manşet gömlek üzerinde bir saat giymek asla –

, bir ceket kullanmak ve kot üzerinde bir gömlek giymek Bir gömlek uzun ceket seçmeyin – .

  1. yıkamak için nasıl?

– Eğer zaman bulmak eğer hassas kumaşlar için 40 ° C ve kullanım ürünleri üzerinde sıcaklık geçmeyecek iyidir, el yıkama, tercih edilir. Açık havada kurumaya.

  1. nasıl? Bir gömlek demir gömlek buhar, sıcak ve güçlü jet kullanmadan, henüz yaşken iyi okşayarak.

5Eh – Şimdi tüm durumlar için bir gömlek satın almak için hazır!

Kol düğmeleri isteyenler için PS, o türünün tek, başka bir yerde bulmak çok ilginç kol düğmeleri uzmanlaşmış Milano’da küçük bir butik, ziyaret etmenizi öneririz. Bitmiş terzilik ve özel olarak kol düğmeleri ve gömlek sunmak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın